Работен состанок со претставници на “Ловечката федерација на Македонија”

Одржавме редовен работен состанок со претставници на “Ловечката федерација на Македонија” на кој разговаравме за тековните состојби во ловството.

Share
Прочитај повеќе

Министерот Хоџа присуствуваше на работен состанок со министрите за земјоделство од Југоисточна Европа

Министерот Хоџа истакна дека, регионалната соработка се покажа како клучна, особено во време на криза, како што е пандемијата КОВИД-19, пред се во областа на олеснување на трговијата.

Share
Прочитај повеќе

Димковски оствари работен состанок со директорот на ЈП за стопанисување со пасишта Љурзим Фејзулаи

Денеска министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан Димковски, оствари работен состанок со директорот на Јавното претпријатие за стопанисување со пасишта Љурзим Фејзулаи.

Share
Прочитај повеќе