„Алкалоид“ со раст на консолидираниот извоз од 21%, раст на консолидираната нето добивка од 22%

„Алкалоид АД“ Скопје оствари позитивни финансиски резултати во периодот јануари – јуни 2019 година, покажуваат неревидираниот единечен и неревидираниот консолидиран Биланс на успех.

Share
Прочитај повеќе

Шесте најдобри вински региони во Европа

Живописните пејзажи, екстензивните лозја, богатата историја и најдобрите вина во светот – што повеќе сакаат љубителите на вино и патувањата? „Wanderlust“ раскажува за шесте најдобри региони на вино во Европа.

Share
Прочитај повеќе