АХВ ресертифицирана по стандардот ISO 9001:2015

Агенцијата за храна и ветеринарство е прва државна институција ресертифицирана по стандардот ISO 9001:2015 за управување со квалитет, што претставува значаен меѓународен сертификат за управување со квалитетот во организацијата.

Share
Прочитај повеќе