Совети за успешно производство на јаболка и голем принос

Стеблата на плодните дрвја кои имаат  слаба бујност полесно се разретчуваат во споредба со бујните дрвја што опаѓаат ако претходната година била  многу плодна.

Share
Прочитај повеќе