Програма и Правилник за квалификациски натпревар за учество на ЈПК 2020

Во април 2020 ќе се одржи квалификационен натпревар за избор на екипи кои ќе учествуваат и ќе ја претставуваат Македонија на претстојниот Јадранско-подунавски куп во дисциплина “мушичарење“ на реката Треска во мај 2020 година.

Share
Прочитај повеќе