Само осум дозволи годинава се издадени за собирање на лековити растенија и шумски плодови на територија на кавадаречка и росоманска општина

Само осум дозволи се побарани и издадени годинава за собирање на лековити растенија и шумски плодови на територија на кавадаречка и росоманска општина.

Share
Прочитај повеќе