Услови и потребна документација за аплицирање на мерка 7 од ИПАРД – Рурален туризам

Повикот за Мерка 7 од ИПАРД 2 е објавен денес на 08. 07.2021 година и ќе трае до 22 август 2021 година. Имате доволно време за да се информирате за што се може да се аплицира, какви услови треба да се исполнат и кои документи се потребни.

Share
Прочитај повеќе

Услови и потребна документација за аплицирање на мерка 7 од ИПАРД – Рурален туризам

Повикот за Мерка 7 од ИПАРД 2 се очекува да биде на почеток на годинава. Имате доволно време за да се информирате за што се може да се аплицира, какви услови треба да се исполнат и кои документи се потребни.

Share
Прочитај повеќе

Во Дојран ќе се реализираат два проекта за развој на руралниот туризам

Дојран е една од четирите општини во државата што доби финансиска подршка од Министерството за локална самоуправа и од УНДП за реализација на два инфраструктурни проекта што би требало да го поттикнат развојот на руралниот туризам.

Share
Прочитај повеќе