(Видео) Хоџа: Тука сум секогаш кога земјоделците имаат вистински проблеми, додека јас го водам Министерството, политика во земјоделството нема да има

„Генерализирање на лозарите мислам дека не е коректно и не е во ред. Ако незадоволство имале одредени политичари и градоначалници за тоа што не им успеа тоа што го планирале, мене навистина ми е жал за нив зашто сакаат да ја употребуваат маката на лозарите за да придобијат политички. Јас сум во постојана комуникација со лозарите.

Share
Прочитај повеќе