АХВ повикува на совесно и безбедно празнување на Курбан Бајрам

Директорот на Агенција за храна и ветеринарство Николче Бабовски им го честита празникот Курбан Бајрам на граѓаните од муслиманска вероисповест и повикува на совесно и безбедно празнување.

Share
Прочитај повеќе