Од 1 декември субвенционирана струја ќе добиваат и 233 основни и средни училишта

Од 1 декември субвенционирана струја ќе добиваат и 233 основни и средни училита, 50 јавни претријатија и 235 субјекти од прехранбениот сектор.

Share
Прочитај повеќе