Николовски: Завршува изградбата на системот за наводнување Салвишко Поле, овој нов и модерен систем во јули стартува со работа

Системот за наводнување Славишко Поле е во завршна фаза и летово, кон крајот на јули ќе биде пуштен во употреба.

Share
Прочитај повеќе