Денес започна „Тиквешки Гроздобер“

Според програмата вечерва на градскиот плоштад настапува Слаткаристика, утре Некс тајм, Љубојна како и оркестар Џамбо Агушеви, а во недела српската пејачка Цеца.

Share
Прочитај повеќе