Сопственици на рибници на Тиквешко Езеро бараат да не се испушта нагло вода од езерото

 Загрозени се рибите поради нагло испуштање на вода од Тиквешкото Езеро, реагираа денеска сопственици на рибници поставени во втората по големина вештачка акумулација во државата.

Share
Прочитај повеќе