(ВИДЕО) Трибина Свети Николе: Голем интерес за Договорно производство на бессемена лубеница

Во организација на АГРОТИМ, вчера (23 февруари 2023 г.) во Свети Николе се одржа трибина на тема – Договорно производство на бессемена лубеница.

Share
Прочитај повеќе