Потпишани меморандуми за соработка на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, со врвни научни инситуции од неколку универзитети во државава

Денеска, во просториите на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, министерот Хоџа и претставниците на четири факултети од три универзитети во државава, потпишаа меморандуми за соработка.

Share
Прочитај повеќе