Планот за производство на храна презентиран пред жителите на општина Чашка, даваме голема финансиска поддршка за сточарите и одгледвачите на овци

Во овие моменти на светска криза постојано сме во консултација со земјоделците. Целиот капацитет на министерството е ставен на располагање на секој еден земјоделец, во секое време.  Заедно рамо до рамо со земјоделците, успешно се бориме со кризата во која се наоѓаме. 

Share
Прочитај повеќе