Николовски: Се соочуваме со тешка прехранбена криза, но граѓаните може да бидат спокојни, храна ќе имаме доволно за сите

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски е дециден дека храна ќе има и апелира, граѓаните да не се грижат.

Share
Прочитај повеќе