Христо Кондовски: Средба со фармерите од село Меџитлија

Во какви услови живеат и работат земјоделците може да се почуствува само заедно со нив на терен, во нивите и на фармите…

Share
Прочитај повеќе

BUSINESS ELITE’S “40 UNDER 40”: Христо Кондовски на листата на 40 најуспешни млади бизнис лидери од Југоисточна Европа

М-р Христо Кондовски, основач-акционер во СН Осигурителен Брокер, косопственик во СН Финансии ДОО Битола, СН Менувачница, СНММ Инфо Медиа ДОО, СН Сообраќаен Центар, СН Центар за Моторни Возила и СН Бар и Ресторан се стекнува со најпрестижното признание Business Elite’s “40 under 40” како еден од 40те најуспешни млади бизнис лидери од Југоисточна Европа кои се приклучуваат на глобалната бизнис елита.

Share
Прочитај повеќе