Официјално пуштено осветлувањето на речното корито на Црн Дрим

Со пригодна свеченост и огномет, синоќа  беше пуштено осветлувањето на реката Црн Дрим. Осветлувањето официјално го пушти струшкиот градоначалник Рамиз Мерко.

Share
Прочитај повеќе