​Средба Деспотовски Бартон – презентиран новиот концепт на поттикнување на инвестиции

Директорот на Дирекцијата за технолошко индустриските развојни зони, Јован Деспотовски и Комесарот за трговија на Нејзиното Височество за Европа, г-дин Крис Бартон остварија средба на која се разговараше за можностите за соработка и нови инвестиции, во контекст и на новиот концепт на работа на ТИРЗ.

Share
Прочитај повеќе