Денот на трудот – 1 Мај неработен за сите граѓани

Денот на трудот – 1 Мај 2021 година (сабота) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Share
Прочитај повеќе