Ваучери од 12.000 денари за летување во домашните хотели – јавен повик за одмор на работници со ниски приходи

Министерството за економија денеска го објави јавниот повик за реализација на мерката- организиран одмор на работници со ниски приходи чии месечни примања во семејството не го надминуваат нето износот од 30.000 денари.

Share
Прочитај повеќе