Исплатата не пензиите почнува од 28 јуни

Владата на вчерашната   седница ја усвои Информацијата за исплата на пензии за месец јуни 2022 година со задолжување на Фондот на пензиското и инвалидското осигурување да ги достави податоците за пензиите до деловните банки најдоцна до 27 јуни.

Share
Прочитај повеќе