Бачовски: Грант од 32.8 милиони денари за општина Делчево, пари за улици, канализација и затворен градски пазар

Заедно со градоначалникот на општина Делчево, Горан Трајковски извршивме увид на проектите финансирани од Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој.

Share
Прочитај повеќе