Свечена академија по повод 75 години на Факултетот за земјоделски науки и храна во Скопје

Свечена академија и наставно-научен совет ќе се одржи денеска на Факултетот за земјоделски науки и храна во Скопје (ФЗНХ) по повод одбележувањето на 75-годишниот јубилеј на оваа високообразовна установа.

Share
Прочитај повеќе