Како да подготвите чипс на стапче

Вести Видео Совети

Ако сте вистински љубител на вкусните компири тогаш веруваме дека ќе Ви се допадне ова интересно видео во кое можете да научите како да направите спирали од компири.
Со едноставна постапка вие и вашето семејство може за кратко време да уживате во превкусен и здрав чипс на стапче.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *