Ќе се рехабилитира коловозот на регионалниот пат Ресен-Охрид преку Галичица

Вести

 

На самото место ќе биде поставена содветна сигнализација за работа на пат.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *