Меѓународно научно-стручно советување „Агро-наука и пракса“

Вести

На Земјоделскиот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ (УГД) во Штип денеска ќе се одржи првото Меѓународно научно-стручно советување „Агро-наука и пракса“.

На советувањето ќе се обратат ректорите на УГД и на Универзитетот во Пловдив, како и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *