Николовски се залага за брза и ефикасна реализација на ИПА

Вести

Во тек е редовен работен состанок на министерот Љупчо Николовски, со раководителот на Секторот за соработка во Делегацијата на Европската Унија, Никола Бертолини и со директорите на Платежната агенција и Агенцијата за храна и ветеринарство, Николче Бабовски и Зоран Атанасов.

Се разгледуваат сите отворени прашања поврзани со #ИПА проектите во делот на земјоделството, руралниот развој и безбедноста на храна, со цел брза и ефикасна реализација.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *