Плакета за Николовски од Сојузот на здруженија за техничка култура

Вести

Министерот Љупчо Николовски, вчера доби плакета од Сојузот на здруженијата за техничка култура на Р.Македонија, како организатори на познатите тракторски натпревари во земјава.

“МЗШВ, останува отворено за соработка со сите чинители во секторот земјоделство, бидејќи на тој начин се носат правилни мерки за овој значаен сектор”- истакна Николовски.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *