Атанасов од Брисел: И оваа година очекуваме висока оценка за АХВ

Вести

На состанокот во Брисел на подкомитетот за земјоделство, рурален развој, рибарство, шумарство и храна со европската комисија се разгледа напредокот во поглавјето 12.

Агенцијата за храна и ветеринарство повторно во неколку наврати беше пофалена за активностите кои ги прави во хармонизацијата со европското законодавство и имплементацијата на истите во пракса.

И оваа година очекуваме висока оценка за АХВ.

Фејбук статус на Зоран Атанасов – директор на Агенцијата за храна и ветеринарство.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *