Saturday, September 30, 2023

Денот на трудот – 1 Мај неработен за сите граѓани

Вести

 Денот на трудот – 1 Мај 2021 година (сабота) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството на сите граѓани во државава им го честитаат Денот на трудот.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *