Договор за финансирање на Центарот за развој на Вардарски плански регион за 2019

Вести

 Министерот за локална самоуправа Горан Милевски денеска во Велес заедно со градоначалниците од Вардарскиот плански регион ќе го потпише договорот за финансирање на Центарот за развој на планскиот регион за 2019 година.

Минатиот месец министерот Милевски, претседателот на ЗЕЛС и градоначалник на Град Скопје Петре Шилегов и градоначалниците од Скопскиот плански регион го потпишаa договорот за финансирање на Центарот за развој на Скопскиот плански регион за 2019 година.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *