Хоџа: Привремено запирање на работата на концесионерот што го експлоатира земјиштето во селото Коњаре – општина Петровец

Вести

 

На денешната седница на Владата, донесовме многу важна одлука за привремено запирање на работата на концесионерот што го експлоатира земјиштето во селото Коњаре – општина Петровец.

Со оваа одлука, работите ќе бидат запрени, сè додека не бидат примени извештаите од сите релевантни институции.

Фејсбук статус на Арјанит Хоџа, министер за земјоделство, шумарство и водостопанство

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *