Како мало слонче доаѓа на свет

Вести Видео

Група туристи, на своето патување во Африка, имале можност да видат како изгледа моментот кога на свет доаѓа мало слонче. 

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *