Ќе се вградуваат микрочипови кај домашните миленици

Вести

Постапката со набавката на микрочипови е веќе завршена и тие се во магацините на Агенцијата за храна и ветеринарство. Во моментов се склучуваат договорите со ветеринарните друштва…

 
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *