Министерот Хоџа денеска ќе учествува на манифестацијата „Избор на најуспешни во областа на земјоделството“

Вести

Денеска, (06.09.2021, понеделник) министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Арјанит Хоџа, ќе учествува на манифестацијата „Избор на најуспешни во областа на земјоделството“.

Манифестацијата ќе се одржи во СН ресторан Битола, со почеток во 16 часот. Свеченото доделување на признанијата е со почеток во 17 часот.

Настанот е во организација на земјоделското здружение „Современо Земјоделство“ и финансиски поддржано од МЗШВ.

Го покануваме вашиот медиум за присуство.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *