Министерот Николовски ќе се сретне со косовскиот колега Фатон Пеци

Вести

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски денеска ќе оствари средба со министерот за земјоделство, шумарство и рурален развој на Косово, Фатон Пеци.

Двајцата министри, како што соопшти МЗШВ, на средбата ќе разговараат за зајакнување на соработката и размена на меѓусебни искуства во развој и модернизација на земјоделството.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *