Николовски на работна средба со „Билка“

Вести

Министерот Љупчо Николовски, денеска имаше работна средба со Здружението за канабис и зелени политики – ” Билка – Bilka”, Скопје.

На средбата разменија предлози, конкретни мерки и активности, се со цел подобра имплементација на законот за контрола на опојни дроги и психотропни супстанци.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *