Николовски: Следната година субвенциите ќе се доделуваат принципиелно

Вести Видео

Синоќа гостин во отвореното Студио 1, на 1 ТВ, на телефонска линија со граѓаните беше министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, кој зборуваше за состојбите во аграрот. Како што објасни, Владата има обезбедено средства за субвенции, а во наредната година ќе се доделуваат принципиелно.

Целиот разговор погледнете го во видеото.

Превземено од 1tv.mk

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *