Од денес потпишување договори за ИПАРД Програмата 2014-2020

Вести

 Во Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој денеска ќе бидат потпишани првите договори за ИПАРД Програмата 2014-2020.

На потпишувањето ќе присуствуваат министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски и директорот на АФПЗР, Никола Бабовски.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *