„Пекабеско“ ја зголеми добивката

Вести Совети

„Пекабеско“ АД, минатата 2018 – та година, оствари добивка од 118 милиони денари, што е зголемување во однос на претходната година, кога компанијата имала добивка од 72 милиони денари, покажува консолидираниот биланс на успех на компанијата, објавен преку Македонска Берза.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *