Поради одрон изменет сообраќајниот режим на патот Велес – Градско

Вести

На регионалниот пат Р-1102 Велес – Градско (стариот пат) на излез од Велес поради поголем одрон сообраќајот се одвива наизменично по една коловозна лента. На местото на работите е поставена соодветна сообраќајна сигнализација, соопштија од  АМСМ.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *