Потпишување договор за изведувач за Програмата за наводнување на јужно вардарска долина

Вести

Во Домот на културата во Валандово денеска претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев, ќе присуствува и ќе се обрати на потпишување на договорот за изведувач за Програмата за наводнување на јужно вардарска долина, втора фаза.

Како што е најавено, на потпишувањето на договорот ќе се обратат и заменик – претседателот на Владата задолжен за економски прашања, Кочо Анѓушев и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *