Транспарентност во работата на МЗШВ во 2017 година

Вести

Со кои компании Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство – #МЗШВ, има склучено најмногу договори во 2017-та година?

“Преку новите отворени податоци на Електронскиот систем за јавни набавки (ЕСЈН), можете да истражувате и правите персонализирани анализи на системот за јавни набавки во Македонија, или да најдете информации за конкретни институции/носители на набавка”, стои во соопштението од МЗШВ, нагласувајќи на големата транспарентност во работата.

На следниот линк се гледаат сите јавни набавки:

https://www.e-nabavki.gov.mk/opendata-announcements.aspx#/home

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *