АХВ повторно оцената со највисоки оценки од Европската комисија

Вести Совети

И во овогодишното известување на Европската комисија за напредокот на Република Северна Македонија во приближувањето и имплементацијата на европското законодавство и стандарди, Агенцијата за храна и ветеринарство е оценета со највисоки оценки и е меѓу петте институции во државата што добиле ваква оценка.

Благодарност и почит кон сите вработени во АХВ на вложениот труд и знаење.
Продолжуваме понатаму.

 

 

 

 

 

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *