Денес на седница на економски совет и спорот со брашното

Вести

Денеска во Скопје ќе се одржи седница на Економски совет со кој ќе претседава вицепремиерот Кочо Анѓушев.

Се очекува, на денешниот Економски совет на министрите од ресорот економија да биде отворено и прашањето за измените на Правилникот поради кој настана недоразбирањето со Србија.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *