Ковачевски и Николовски ќе се сретнат со претставници на винарии и производители на грозје

Вести

Премиерот Димитар Ковачевски и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски денеска ќе имаат средба со претставници на винарии и производители на грозје. По средбата Ковачевски и Николовски ќе одржат прес-конференција во Владата, соопшти владината прес-служба.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *