Листа со контакти од општинските кризни штабови

Вести

Објавена е листата со контакти од општинските кризни штабови, соопшти денеска Владата.

Како што се наведува во владиното соопштение, листата со контакти на општинските кризни штабови се наоѓа на веб страната „ koronavirus.gov.mk“.

Листата граѓаните можат да ја најдат на следниов линк.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *