(ВИДЕО) ЗК Пелагонија: Оваа година беше вистински предизвик за сите нас

Вести

Во рамки на манифестацијата „Избор на најуспешни во областа на земјоделството“ што се одржа на 06.09.понеделникот  во Битола, ЗК Пелагонија, најголемиот комбинат во нашата држава, со најголеми приноси и најдобра механизација, доби признание за најуспешен земјоделски комбинат во нашата држава.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *